Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Volgende cruise-event in Cruiseterminal Rotterdam

Cruiseterminal Rotterdam

In maart volgend jaar vindt voor de tweede keer het Cruise- event plaats. De eerste editie werd eind oktober gehouden in de cruiseterminal in Amsterdam. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 is de cruiseterminal Rotterdam de mooie locatie waar het evenement plaatsvindt. De organisator is ANNONU events. Tijdens het cruise-event zullen zowel cruisemaatschappijen als cruisereisbureau’s aanwezig zijn om bezoekers te informeren over cruisen zowel bij stands als in seminars. De eerste editie in Amsterdam trok ruim 4.000 bezoekers.

Meer informatie is te vinden op de website van het Cruise-event.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger