Royal Caribbean en NCL in de prijzen bij World Travel Awards

Het afgelopen weekend zijn in Doha, Qatar de World Travel Awards uitgereikt. De prestigieuze prijzen zijn gebaseerd op stemmen van zowel reisagenten als consumenten over de gehele wereld. Diverse cruisemaatschappijen sleepten awards in de wacht. Royal Caribbean International werd uitgeroepen tot zowel World’s Leading Cruise Line als World’s Leading Cruise Brand. Norwegian Cruise Line mocht de awards voor o.a. World’s Leading Large Ship Cruise Line en ‘Europe’s Leading Cruise Line’ komen ophalen. Jamaica en Izmir werden verkozen tot respectievelijk ‘World’s Leading Cruise Destination’ en ‘Europe’s Leading Cruise Destination’. De prijzen voor ‘World’s Leading Cruise Port’ en ‘Europe’s Leading Cruise Port’ gingen naar respectievelijk Port Rashid (Dubai) en de haven van Istanbul (Turkije).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​