Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Royal Caribbean en NCL in de prijzen bij World Travel Awards

Het afgelopen weekend zijn in Doha, Qatar de World Travel Awards uitgereikt. De prestigieuze prijzen zijn gebaseerd op stemmen van zowel reisagenten als consumenten over de gehele wereld. Diverse cruisemaatschappijen sleepten awards in de wacht. Royal Caribbean International werd uitgeroepen tot zowel World’s Leading Cruise Line als World’s Leading Cruise Brand. Norwegian Cruise Line mocht de awards voor o.a. World’s Leading Large Ship Cruise Line en ‘Europe’s Leading Cruise Line’ komen ophalen. Jamaica en Izmir werden verkozen tot respectievelijk ‘World’s Leading Cruise Destination’ en ‘Europe’s Leading Cruise Destination’. De prijzen voor ‘World’s Leading Cruise Port’ en ‘Europe’s Leading Cruise Port’ gingen naar respectievelijk Port Rashid (Dubai) en de haven van Istanbul (Turkije).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger