Cruisereiziger
Doop

Oceania Cruises besluit om Insignia opnieuw te dopen

logo Oceania CruisesOceania Cruises heeft laten weten dat het cruiseschip Insignia op 11 juni 2014 in Istanbul opnieuw zal worden gedoopt. Het cruiseschip keert medio 2014 terug naar de rederij na een charter van twee jaar aan Hapag-Lloyd Cruises onder de naam Colombus 2. Virginia Watters, de vrouw van de oprichter van Oceania Cruises Joe Watters, zal net als tien jaar geleden fungeren als doopmoeder. In april/mei zal de Insignia eerst nog een uitgebreide renovatie, die miljoenen dollars gaat kosten, ondergaan in Marseille. De eerste inaugurele 1-daagse cruise na de doop doet naast Istanbul, Kusadasi, Rhodos, Limassol, Haifa, Patmos en Piraeus aan. Tijdens deze cruise zullen er diverse evenementen worden georganiseerd om de terugkeer van het schip in de vloot van Oceania Cruises te vieren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger