Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Norwegian Cruise Line zet Zeetours Cruises en Cruise Travel in het zonnetje

Karin Niehoff van Zeetours met Francis Riley en Andy Stuart (NCL)
Karin Niehoff van Zeetours met Francis Riley en Andy Stuart (NCL)

Norwegian Cruise Line heeft maandag tijdens een speciale bijeenkomst in het Palais Todesco in Wenen haar jaarlijkse prestigieuze ‘1 million partner awards’ uitgereikt. De Amerikaanse rederij eert daarmee haar belangrijkste Europese partners voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Net als voorgaande jaren werden ook Nederlandse cruisereisbureau’s door NCL weer in het zonnetje gezet. Zeetours Cruises en Cruise Travel mochten een award in ontvangst nemen.

Zeetours ontving de ‘1 million partner award’. Marcel von Rotz, directeur Zeetours Cruises, is enorm verheugd om met zijn team deze belangrijke award opnieuw te hebben mogen ontvangen. “Norwegian Cruise Line is een belangrijke partner voor ons, met een concept dat enorm goed aanslaat bij de Nederlandse consument, waarbij enorme keuzevrijheid en een relaxte sfeer de ingrediënten voor succes zijn”.

Cruise Travel ontving de More than a Million award’Cruise Travel heeft deze award ontvangen voor de aanzienlijke bijdrage die afgelopen jaar wederom is geleverd aan de verkoop van ‘Norwegian’ cruises op de Nederlandse markt. Zo verkocht Cruise Travel alleen al op de allereerste afvaart van het nieuwe cruiseschip, “Norwegian Breakaway”, in mei van dit jaar aan ruim 800 passagiers de oversteek vanaf Rotterdam naar Southampton. Het was de 6e keer op rij dat Cruise Travel de prestigieuze award in ontvangst mocht nemen en “daar zijn we bijzonder trots op, want we zijn toch één van de kleinere landen in Europa”, aldus Norbert van der Glas.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)