Cruisereiziger
BestemmingenStormen

AIDAsol niet naar Amsterdam door storm

Aidasol
AIDAsol in Amsterdam

De AIDAsol zal donderdag niet zoals gepland rond het middaguur aanmeren bij de Passenger Terminal Amsterdam. Vanwege de verwachte storm blijft het cruiseschip van de Duitse rederij AIDA Cruises in de haven van Zeebrugge liggen, waar het woensdag aankwam. De huidige verwachting is dat het daar tot vrijdag zal verblijven. De windkracht zou dan flink zijn afgenomen, waardoor er gelijk koers kan worden gezet naar haar eindbestemming Hamburg. Zaterdag zou het dan alsnog volgens schema ‘s ochtends in de Duitse stad moeten aankomen. De KNMI heeft voor donderdagmiddag vanwege de storm code oranje afgekondigd in de kustprovincies. In het Noorden wordt een windkracht 11 verwacht, met zware windstoten van 100 tot 130 kilometer per uur.

Boek ook een cruise op de AIDAsol bij onder andere:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “AIDAsol niet naar Amsterdam door storm

  • Meerdere schepen van AIDA hebben last gehad, rond de canarische eilanden was afgelopen week ook raak met storm, omdat AIDA daar met 3 schepen is veel schade en aanpassingen gedaan in reisschema.
    AIDAblu is langer in Madeira geweest en vervolgens naar La Palma geweest ipv Fuerteventura & Lanzarote
    (schip heeft ook flinke schade opgelopen aan de kade, verf en kleine deuken)
    AIDAstella is tijdens de harde wind een paar touwen van gebroken in Lanzarote.
    AIDAvita heeft vaarschema laatste dagen aangepast ivm de storm en heeft langer in Fuerteventura gelegen en een dag eerder.

Reacties zijn gesloten.