Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Cruiseschip Marco Polo in droogdok in Vlissingen

Marco Polo

Het cruiseschip Marco Polo is woensdag aangekomen in Vlissingen. Het is daar het droogdok ingegaan van de Damen scheepswerf. Het schip van Cruise & Maritime Voyages keerde dinsdag terug van een 31-daagse cruise naar het Oostelijk Caribisch gebied met als begin- en eindpunt Londen. Op 15 december staat alweer de volgende cruise op het programma. Het betreft een 4-daagse cruise van en naar Londen met stops in Gent en Amsterdam.

Het schip vaart sinds 2010 voor Cruise & Maritime Voyages. Ze is in 1965 gebouwd als de Aleksandr Pushkin.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)