Cruiseschip Marco Polo in droogdok in Vlissingen

Marco Polo

Het cruiseschip Marco Polo is woensdag aangekomen in Vlissingen. Het is daar het droogdok ingegaan van de Damen scheepswerf. Het schip van Cruise & Maritime Voyages keerde dinsdag terug van een 31-daagse cruise naar het Oostelijk Caribisch gebied met als begin- en eindpunt Londen. Op 15 december staat alweer de volgende cruise op het programma. Het betreft een 4-daagse cruise van en naar Londen met stops in Gent en Amsterdam.

Het schip vaart sinds 2010 voor Cruise & Maritime Voyages. Ze is in 1965 gebouwd als de Aleksandr Pushkin.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.