Norwegian Getaway uit voorzorg op zee tijdens storm

Route Norwegian Getaway

De gloednieuwe Norwegian Getaway is vanmiddag vanuit Bremerhaven de zee opgegaan. Vanwege de storm vond de kapitein en het Columbus Cruise Center dit een betere oplossing dan aan de kade te blijven. In verband met de hoge waterstand en wind is er kans op schade aan het cruiseschip van Norwegian Cruise Line dat in januari in de vaart gaat komen. Op het schip zijn momenteel personeelsleden en de nodige werklui aanwezig om de laatste klussen af te maken.  Net voor het middaguur vertrok het schip. Momenteel ligt het schip ten zuidwesten van het eiland Helgoland.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.