Cruisereiziger
Eten en drinkenOntspanning

Kerstfestiviteiten op schepen bij MSC Cruises

MSC Splendida
MSC Splendida

Dit jaar krijgen de cruisereizigers van MSC Cruises een wel heel bijzondere kerstkaart. Niemand minder dan beschermvrouwe Sophia Loren wenst de passagiers een fijne kerst en een mooi 2014 toe.  Aan boord zelf heerst tijdens kerst en oudjaar een bijzondere en feestelijke sfeer. Alle twaalf schepen uit de vloot zijn volledig uitgedost voor de gelegenheid, met traditioneel opgetuigde bomen, zingende kerstmannen en een speciale nachtmis. Daarnaast trakteert de internationaal gerenommeerde sterrenchef Carlo Cracco op een uitgebreid zes-gangen diner speciaal voor kerst- en oudjaarsavond.

Sophia Loren is al tien jaar beschermvrouwe van de vloot van MSC Cruises en doopt trouw ieder nieuw schip van de Mediterrane cruise rederij. Alle gasten van MSC krijgen dit jaar een kerstkaart met daarop de persoonlijke, beste wensen van Sophia. Voor degene die zelf nog iemand wil verrassen tijdens de feestdagen: MSC Cruises biedt speciale kerst en Nieuwjaarsaanbiedingen. 

Bij bijzondere dagen hoort een bijzonder diner. Om deze reden heeft MSC Cruises sterrenchef Carlo Cracco gevraagd om het kerst- en oudjaarsdiner voor dit jaar te bereiden aan boord van de MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Armonia en MSC Lirica. Chef Cracco staat bekend om zijn vooruitstrevende Italiaanse keuken en werd bekend door zijn creaties in restaurant Ristorante Cracco in Milaan, welke in de top 50 beste restaurants wereldwijd staat. De creatieve manier waarop Cracco met traditionele Italiaanse gerechten omgaat leverde hem eerder 2 Michelin sterren op. De smaakpapillen worden extra geprikkeld door de introductie van een nieuwe selectie wijnen en uiteraard ontbreken ook de bubbels aan boord niet. 

Speciaal voor de feestelijke tijd van het jaar worden ook de activiteiten aan boord in een feestelijk jasje gestoken. Zo zijn er diverse kerstspellen rondom de zwembaden, is er een MSC kerstshow in de vorm van een talentenjacht en wordt er een White Christmas party georganiseerd. Voor aspirant koks onder de reizigers vindt een culinaire wedstrijd plaats en voor creatievelingen worden speciale kerst Arts & Craft sessies georganiseerd. Alle kidsactiviteiten hebben een kerstthema met als hoogtepunt een parade met spelletjes, cadeautjes en een bezoek van de kerstman en de populaire Doremi mascotte van MSC Cruises. Met een spetterende vuurwerkshow, een groot feest en een Nieuwjaarsparade voor de kinderen wordt 2014 in stijl ingeluid.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Kerstfestiviteiten op schepen bij MSC Cruises

  • Heel leuk zo een kerstkaart die de cruise passagiers maar dan niet via de mail, deze werkt nog steeds niet. Ze zijn er wel mee bezig ( maar dat hoor ik al een tijdje)

  • Heel leuk zo een kerstkaart die de cruise passagiers krijgen, maar dan niet via de mail, deze werkt nog steeds niet. Ze zijn er wel mee bezig ( maar dat hoor ik al een tijdje)
    Maar verder een goed idee

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger