Tweede Metal-cruise op Mein Schiff 1 in 2015

Na het grote succes in 2013 heeft TUI Cruises besloten om ook in 2015 een Metal cruise te organiseren. Van 11 tot en met 16 april 2015 zullen diverse Heavy Metal bands aan boord van Mein Schiff 1 optreden. De cruise begint en eindigt in Palma de Mallorca en doet op haar route Barcelona en Ibiza aan. Op 3 locaties op het schip zullen de optredens plaatsvinden. Daarnaast worden er diverse andere muziek-activiteiten georganiseerd waaronder Meet & Greets, handtekeningensessies, Metal-Karaoke, lezingen, workshops en films. Ook aan het vasteland worden de cruisepassagiers vermaakt met o.a. concerten. Hammerfall, Subway to Sally en Saltatio Mortis behoren tot de bands die hun opwachting zullen maken. De cruise is vanaf 5 februari 2014 te boeken. Prijzen (all-inclusive) beginnen bij 799 euro.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Tweede Metal-cruise op Mein Schiff 1 in 2015

  • Pingback:Scheepvaartnieuws | Bootjesgek.nl

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.