Tweede Metal-cruise op Mein Schiff 1 in 2015

Na het grote succes in 2013 heeft TUI Cruises besloten om ook in 2015 een Metal cruise te organiseren. Van 11 tot en met 16 april 2015 zullen diverse Heavy Metal bands aan boord van Mein Schiff 1 optreden. De cruise begint en eindigt in Palma de Mallorca en doet op haar route Barcelona en Ibiza aan. Op 3 locaties op het schip zullen de optredens plaatsvinden. Daarnaast worden er diverse andere muziek-activiteiten georganiseerd waaronder Meet & Greets, handtekeningensessies, Metal-Karaoke, lezingen, workshops en films. Ook aan het vasteland worden de cruisepassagiers vermaakt met o.a. concerten. Hammerfall, Subway to Sally en Saltatio Mortis behoren tot de bands die hun opwachting zullen maken. De cruise is vanaf 5 februari 2014 te boeken. Prijzen (all-inclusive) beginnen bij 799 euro.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “Tweede Metal-cruise op Mein Schiff 1 in 2015

  • Pingback:Scheepvaartnieuws | Bootjesgek.nl

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​