Unieke cruise Hanseatic naar Siberie

MS Hanseatic

De Duitse cruisemaatschappij Hapag-Lloyd Cruises heeft volgend jaar een zeer bijzondere cruise op het programma staan. Het betreft een 18-daagse cruise van het expeditieschip Hanseatic naar Siberie. Op 10 mei wordt er vertrokken uit Shanghai (China). Op de weg naar Otaru (Japan) worden de volgende stops aangedaan: Pusan (Zuid-Korea), Siberie (o.a. Zarubino, Rimsky Islands, Vladivostok, Petrov Island, Proiolochnaya, Neprimentnaya, Olga, Udobnaya Bay, Ternei Bay, Samarga River en Kholmsk) en Rishiri (Japan). De regio Primorye in Zuid-Oost Siberie was tot 1991 niet toegankelijk voor buitenlanders. Het is nog een ongerept gebied met veel verborgen meren, natuurreservaten en kleine eilandjes met unieke flora en fauna. Op de Hanseatic is plaats voor 184 passagiers. Prijzen beginnen bij 7.800 euro (alleen de cruise).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Reacties zijn gesloten.