Cruisereiziger
Gewonnen prijzenUitdokken

Mail & Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2014

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari 2014 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Vakantiebeurs plaats. Er is een nieuw concept bedacht om nog beter aan te sluiten bij de reiziger. Het omvat uitgebreide oriëntatiemogelijkheden op landen in combinatie met een focus op zes typen vakanties, verrijkt met informatie, inspiratie en exclusieve beursaanbiedingen. Cruisevakanties maken onderdeel uit van het ‘Vaar’-plein, samen met zeilvakanties. Bezoekers kunnen gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en gesprekken voeren met reisleiders en ervaren medereizigers.

Cruisereiziger.nl verloot voor dit evenement 10 kaarten!

Hoe maak je kans op kaarten?
Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2014 gratis bezocht kan worden. Mail vóór 25 december 2013 je naam en adresgegevens naar prijsvraag@cruisereiziger.nl. Uit alle inzenders zullen vijf winnaars ieder twee kaarten toegestuurd krijgen.

Vakantiebeurs Openingstijden
Een kaartje voor de Vakantiebeurs kost  via deze link in de voorverkoop slechts 12,00 euro in plaats van het gewone voorverkoop tarief van 12,00 euro. Kaarten aan de deur kosten 15,50 euro. Gezinnen kunnen extra profiteren van voordeeltarieven. De Vakantiebeurs is dagelijks open van 10:00-18:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)