Cruisereiziger
Samenwerking

MSC Cruises en Air France-KLM ondertekenen intentieovereenkomst

MSC Cruises en Air France-KLM hebben een intentieovereenkomst ondertekend met als doel synergie te creëren tussen beide partijen en zo hun samenwerking in markten waar beide opereren te verbeteren. Pierfrancesco Vago (MSC Cruises Executive Chairman) en Gianni Onorato (CEO MSC Cruises) hebben de overeenkomst in Geneve getekend samen met Patrick Alexandre (Executive Vice President Commercial, Sales & Marketing Air France-KLM) en Henri de Peyrelongue (Senior Vice President Europe & North Africa).

Mr. Vago zegt: ‘MSC Cruises doet wereldwijd maar liefst 180 havens aan en we zijn daarbij trots onze schepen zo dicht mogelijk bij onze reizigers te kunnen brengen. Aangezien we onze producten steeds meer uitbreiden en nieuwe bestemmingen aanbieden, is de combinatie van fly & cruise essentieel. We zijn verheugd met de overeenkomst met Air France-KLM, die zal bijdragen aan onze netwerk activiteiten. Op deze manier zijn we in staat om de ervaring van MSC reizigers nog verder te verbeteren’.

Mr. Alexandre voegt toe: ‘De ondertekening van deze intentieverklaring met MSC Cruises bevestigt de bereidheid van Air France – KLM om nog beter te kijken naar klant behoeften. Reizigers van MSC Cruises profiteren op deze manier van de producten en diensten van het wereldwijde Air France – KLM netwerk. Samen bieden wij tailor-made oplossingen aan onze klanten’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!