Annulering cruise Arcadia door storm

Arcadia

P&O Cruises heeft zich genoodzaakt gezien om een 3-daagse cruise van haar cruiseschip Arcadia aankomend weekend te annuleren. De reden hiervoor is dat er vanwege de zware storm vorige week in Noord-Europa vertraging is opgetreden bij de renovatiewerkzaamheden in het droogdok in het Duitse Bremerhaven. De Arcadia zou zondag 15 december vertrekken uit Southampton voor een korte cruise naar Zeebrugge om vervolgens weer terug te keren naar de Engelse havenstad. De aansluitende cruise naar Madeira komt volgens de rederij niet in gevaar. Cruisereizigers die reeds hadden geboekt krijgen het volledige bedrag retour en korting op een volgende cruise. Tevens is het mogelijk om om te boeken naar een andere 3-daagse cruise volgend jaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​