Cruisereiziger
Eten en drinkenKookstudioOntspanning

Driesterrenchef Jonnie Boer geeft kookdemonstratie aan boord van ms Eurodam

Chef Jonnie Boer

De gasten van Holland America Line kunnen iets speciaals verwachten als Culinary Council Member en sterrenchef Jonnie Boer op 29 december meevaart aan boord van het ms Eurodam, op de 7-daagse Nieuwjaarscruise naar de Caribbean. Aan boord geeft Boer een kookdemonstratie en een wijnproeverij in het moderne Culinary Arts Center.

Na de succesvolle introductie op het ms Rotterdam, werd het ‘Taste of De Librije’ menu van Jonnie Boer in de Pinnacle Grill, onlangs geïntroduceerd aan boord van het ms Eurodam. Genoemd naar zijn restaurant “De Librije” in Zwolle, bestaat het menu uit een selectie voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten uit het assortiment van het beroemde restaurant in Nederland. Gedurende één avond per cruise wordt de Pinnacle Grill omgetoverd tot een replica van het restaurant in Zwolle, geheel in stijl van tafelschikking tot menu en wijnkaart.

“Jonnie´s ´Taste of De Librije´ is heel goed ontvangen op de Eurodam. Voor onze gasten zal het een unieke mogelijkheid zijn om hem aan het werk te zien tijdens de kookdemonstratie,” aldus Richard Meadows, vice president, marketing, sales en gastenprogramma’s bij Holland America Line. “Dat we één van onze Culinary Council Members aan boord hebben, geeft eens te meer aan dat Holland America Line haar gasten graag uitzonderlijke ervaringen aanbiedt.

“Het ‘Taste of De Librije’ menu bestaat uit gerechten zoals Oesters ´on the Beach´, geflambeerde langoustine, aardappelsoep met kreeft, ossenhaas met bulgur en Jonnie´s beroemde appeltaart met vanille-ijs en room. Naast het ‘Taste of De Librije’ menu heeft Jonnie zijn expertise gedeeld voor de samenstelling van het menu in de main dining room, waar onder meer hachee met een puree van wortel, knolselderij en bacon wordt geserveerd.

De 7-daagse Caribbean cruise van het ms Eurodam die op 29 december vertrekt, is een rondreis vanuit Fort Lauderdale met bezoeken aan Grand Turk (Turks en Caicos eilanden), San Juan (Puerto Rico), St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden) en Half Moon Cay, het bekroonde privé eiland van Holland America Line in de Bahama’s.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!