Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Eind september unieke cruise Seven Seas Voyager vanuit Amsterdam

Seven Seas Voyager

In de herfst van dit jaar is het voor de eerste keer mogelijk om met de Seven Seas Voyager van Regent Seven Seas Cruises te vertrekken vanuit Amsterdam. Het cruiseschip van de ultra luxe cruisemaatschappij vertrekt op 30 september uit de hoofdstad voor een cruise van 15 nachten met als eindbestemming Monaco. Tevens is het mogelijk om verder mee te reizen naar Rome (21 nachten) of zelfs tot aan Istanbul (31 nachten). Er zullen diverse stops worden gemaakt in Frankrijk, Portugal, Spanje, Monaco, Italië Malta, Griekenland en Turkije. Prijzen zijn vanaf 7.309 euro (15 nachten), 10.349 (21 nachten) en 14.139 (31 nachten).  Dit is o.a. inclusief fooien, (meeste) drankjes en excursies.

Regent Seven Seas Cruises heeft in 2014 nog veel meer in petto. In het eerste kwartaal van het jaar zal de Seven Seas Mariner een uitgebreide renovatie ondergaan. Na haar terugkeer zullen er aan boord enkele nieuwe theatershows worden geïntroduceerd waaronder ‘Broadway’, ‘Dancing in the Streets’, ‘Cirque Rock and Roll’ en ‘Film Flashback’. Ook staan er in november enkele unieke cruises in de Zuid-Pacific en Oost-Afrika op het programma.

Eind 2014 gaat de rederij op alle schepen in haar vloot gratis Wi-Fi aanbieden. Vanaf haar cruises in de winter van 2014-2015 zullen passagiers vanaf concierge-niveau 500 minuten gratis Wi-Fi ontvangen. In de loop van dit jaar zal Regent Seven Seas Cruises ook meer details bekend gaan maken over de Seven Seas Explorer, het nieuwe cruiseschip waarvan de lancering in de zomer van 2016 gepland staat.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger