Fins cruiseschip Kristina Katarina verlaat Kristina Cruises

Kristina Katarina
Kristina Katarina

De kleine Finse cruisemaatschappij Kristina Cruises heeft haar enige cruiseschip in de vloot, de Kristina Katarina verkocht aan een investeringsmaatschappij vanwege financieel onvermogen. Het schip is vervolgens naar de Canarische eilanden gebracht. Daar ligt het inmiddels in Las Palmas op Gran Canaria.

De cruises die voor komende zomer gepland stonden, zijn allen geannuleerd. Ook de 147 koppige bemanning is ontslagen. Op het hoofdkantoor blijven wel mensen werkzaam omdat de maatschappij als touroperator gaan fungeren in Finland. Ze gaan zich concentreren op de riviercruises in Europa.

De Kristina Katarina is het derde cruiseschip van de cruisemaatschappij. Wat er verder met het cruiseschip gaat gebeuren is niet bekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.