Cruisereiziger
Verkoop/koop

Fins cruiseschip Kristina Katarina verlaat Kristina Cruises

Kristina Katarina
Kristina Katarina

De kleine Finse cruisemaatschappij Kristina Cruises heeft haar enige cruiseschip in de vloot, de Kristina Katarina verkocht aan een investeringsmaatschappij vanwege financieel onvermogen. Het schip is vervolgens naar de Canarische eilanden gebracht. Daar ligt het inmiddels in Las Palmas op Gran Canaria.

De cruises die voor komende zomer gepland stonden, zijn allen geannuleerd. Ook de 147 koppige bemanning is ontslagen. Op het hoofdkantoor blijven wel mensen werkzaam omdat de maatschappij als touroperator gaan fungeren in Finland. Ze gaan zich concentreren op de riviercruises in Europa.

De Kristina Katarina is het derde cruiseschip van de cruisemaatschappij. Wat er verder met het cruiseschip gaat gebeuren is niet bekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)