Cruisereiziger
BouwMaidentripNieuwe cruiseschepen

Norwegian Getaway overhandigd aan Norwegian Cruise Line

Vandaag op 10 januari 2014 heeft de Duitse scheepwerf Meyer Werft het fonkelnieuwe, 324 meter lange, cruiseschip Norwegian Getaway overgedragen aan de cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line.

“Het team van de Meyer Werft en ons eigen nieuwbouw-team, hebben fantastisch samengewerkt voor de Norwegian Getaway. We zijn dan ook erg blij met hoe spectaculair het schip eruit ziet”, zei Kevin Sheehan, directeur van Norwegian Cruise Line, bij de overhandiging van het schip in Bremerhaven.

De Norwegian Getaway is om 13:00 uur vertrokken naar Rotterdam. Morgen op zaterdag 11 januari (09:30 uur) wordt het schip verwacht. Rotterdam is de allereerste haven die de Norwegian Getaway aandoet en daar is de stad bijzonder trots op.

Norwegian Getaway @Meyer Werft/ Hero Lang

De Norwegian Getaway vertrekt zaterdag 11 januari om 22:00 uur met vuurwerk op een tweedaagse cruise die ‘naar nergens’ gaat. Op maandag 13 januari vroeg in de ochtend keert ze terug naar de Cruiseterminal van Rotterdam om daarna met cruisefans naar Southampton te varen (17:00 uur).  Op 16 januari maakt het schip vanuit Southampton de trans-Atlantische oversteek naar New York, waarna het in zuidelijke richting afzakt naar thuishaven Miami.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger