Cruisereiziger
Maidentrip

LIVE: Norwegian Getaway is aangekomen in Rotterdam

De Norwegian Getaway, het gloednieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line, is aangekomen in een mistig Rotterdam. Rond de klok van 09:00 meerde het vanmorgen bij de Wilhelminakade aan. Het schip blijft vandaag tot 22:00 uur in de havenstad. Daarna vertrekt het met vuurwerk op een tweedaagse cruise die ‘naar nergens’ gaat. Op maandag 13 januari vroeg in de ochtend keert ze weer terug naar de cruiseterminal van Rotterdam om daarna met cruisefans naar Southampton te varen (17:00 uur).

Cruisereiziger.nl zal de komende dagen aan boord van de Norwegian Getaway live verslag doen van de festiviteiten rondom haar ‘maiden voyage’ via de website, Facebook en Twitter. 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “LIVE: Norwegian Getaway is aangekomen in Rotterdam

  • Wij hebben er zin in. Lijkt ons een leuke ervaring.

    • Goed om te horen Teun, wordt een hele belevenis! Heel veel plezier en wellicht tot ziens!

Reacties zijn gesloten.