LIVE: Norwegian Getaway is aangekomen in Rotterdam

De Norwegian Getaway, het gloednieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line, is aangekomen in een mistig Rotterdam. Rond de klok van 09:00 meerde het vanmorgen bij de Wilhelminakade aan. Het schip blijft vandaag tot 22:00 uur in de havenstad. Daarna vertrekt het met vuurwerk op een tweedaagse cruise die ‘naar nergens’ gaat. Op maandag 13 januari vroeg in de ochtend keert ze weer terug naar de cruiseterminal van Rotterdam om daarna met cruisefans naar Southampton te varen (17:00 uur).

Cruisereiziger.nl zal de komende dagen aan boord van de Norwegian Getaway live verslag doen van de festiviteiten rondom haar ‘maiden voyage’ via de website, Facebook en Twitter. 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “LIVE: Norwegian Getaway is aangekomen in Rotterdam

 • 11 januari 2014 om 19:48
  Permalink

  Wij hebben er zin in. Lijkt ons een leuke ervaring.

  • 11 januari 2014 om 20:28
   Permalink

   Goed om te horen Teun, wordt een hele belevenis! Heel veel plezier en wellicht tot ziens!

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.