Key & Plaque ceremonie aan boord van Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway is voor de eerste keer aangekomen in de haven van Rotterdam. Deze ‘maiden call’ werd vanmiddag traditioneel gevierd tijdens een zogenaamde ‘Key & Plaque’ ceremonie door Cruise Port Rotterdam en de Rotterdamse havenautoriteiten. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst ontving de kapitein Rune Myre van het nieuwe schip van  Norwegian Cruise Line van de rijkshavenmeester René de Vries van Rotterdam het havenschildje, waarbij werd uitgesproken dat het schip altijd van harte welkom is in de Rotterdamse haven. Tevens kreeg hij een symbolische sleutel en een kompas van de stad.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!