Uitgebreide renovatieplannen voor Star Pride

Windstar Cruises heeft bekendgemaakt dat het de Star Pride uitgebreid gaat renoveren na de overname van het jacht (voorheen Seabourn Pride) op 17 april 2014 van Seabourn. De complete inrichting zal onder handen worden genomen om het de ‘look and feel’ te geven die past bij de nieuwe eigenaar. De werkzaamheden zullen gelijk na de overdracht van start gaan in Barcelona. De start van de inaugurele cruise staat vervolgens gepland op 5 mei 2014.

De meeste openbare ruimtes op de Star Pride worden van top tot teen gerenoveerd waaronder de Yacht Club, Compass Rose, Receptie en Star Bar. Dat geldt ook voor de (inclusieve) restaurants, AmphorA en Veranda/Candles, die worden afgestemd op de ‘casual elegance’ stijl van Windstar Cruises. Verder krijgen de 106 suites, die plaats gaan bieden aan in totaal 212 gasten, een volledig nieuwe inrichting (o.a. meubels, tapijt, kunst, design en kleurenpallet).

Doordat de Star Pride in tegenstelling tot de andere (zeil)schepen in de vloot van Windstar Cruises geen zeilmasten heeft kan het nieuwe bestemmingen aandoen in o.a. Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Oost Azie. Dat geldt ook voor de twee andere jachten, de Seabourn Legend en Seabourn Spirit, die het van Seabourn in 2015 zal overnemen. Daarover zal in de komende maanden meer bekend worden gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!