Cruisereiziger
Eten en drinken

Norwegian Cruise Line introduceert O’Sheehans op al haar schepen

O'Sheehans
O'Sheehans

Norwegian Cruise Line heeft besloten om de populaire pub O’Sheehans op de Norwegian Epic, Breakaway en Getaway ook te introduceren op de andere cruiseschepen in haar vloot. Dat maakte Kevin Sheehan, CEO van NCL, tijdens een persconferentie aan boord van de Norwegian Getaway woensdag bekend. Het restaurant fungeert momenteel zowel letterlijk als figuurlijk als (sociaal) middelpunt van de schepen voor de passagiers.

Sheehan maakte verder bekend dat de volgende twee cruiseschepen in de Breakaway klasse, de Norwegian Escape en Norwegian Bliss, op enkele onderdelen anders zal zijn dan op de Breakaway en de Getaway. Welke veranderingen dit zijn wilde hij niet bekendmaken. Wel werd bekend dat in maart van dit jaar in Miami de thuishavens van deze nieuwe schepen bekend zullen worden gemaakt

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Norwegian Cruise Line introduceert O’Sheehans op al haar schepen

 • Zaterdag 11-01-2014 genoten van dat mooie schip.Verbaast gestaan hoe hij hij van de wal afkwam.Ik zag geen schroefwater,en toch ging alles zeer snel.Toen voer hij met het achterschip naar de Nieuwe waterweg ,Waarom?Ik zou graag willen weten wat voor voortstuwing dit schip heeft,zijn het gewone schroeven of is er iets nieuws op dit gebied.Het geheel bracht bij mij zoveel vragen
  naar boven dat ik dit nu aan u wil vragen om mij hier antwoord op te geven
  Bij voorbaat mijn dank
  L.I.van Wuijckhuijse

 • Hallo,
  Dank voor uw reactie. Omdat het schip met de voorkant naar de Erasmusbrug stond moest het wel achteruit. Het schip kan pas draaien bij de Maashaven en/of Waalhaven. Wat betreft de voortstuwing van het schip. Ze maken gebruik van nieuwe (zogenaamde) azipods. Zie voor meer informatie de volgende link (in het Engels): http://www.cruiseandferry.net/article/News/001093/ABB%20secures%20record%20orders
  Groet,Miriam

Reacties zijn gesloten.