Norwegian Cruise Line introduceert O’Sheehans op al haar schepen

O'Sheehans
O'Sheehans

Norwegian Cruise Line heeft besloten om de populaire pub O’Sheehans op de Norwegian Epic, Breakaway en Getaway ook te introduceren op de andere cruiseschepen in haar vloot. Dat maakte Kevin Sheehan, CEO van NCL, tijdens een persconferentie aan boord van de Norwegian Getaway woensdag bekend. Het restaurant fungeert momenteel zowel letterlijk als figuurlijk als (sociaal) middelpunt van de schepen voor de passagiers.

Sheehan maakte verder bekend dat de volgende twee cruiseschepen in de Breakaway klasse, de Norwegian Escape en Norwegian Bliss, op enkele onderdelen anders zal zijn dan op de Breakaway en de Getaway. Welke veranderingen dit zijn wilde hij niet bekendmaken. Wel werd bekend dat in maart van dit jaar in Miami de thuishavens van deze nieuwe schepen bekend zullen worden gemaakt

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Norwegian Cruise Line introduceert O’Sheehans op al haar schepen

 • 18 januari 2014 om 15:54
  Permalink

  Zaterdag 11-01-2014 genoten van dat mooie schip.Verbaast gestaan hoe hij hij van de wal afkwam.Ik zag geen schroefwater,en toch ging alles zeer snel.Toen voer hij met het achterschip naar de Nieuwe waterweg ,Waarom?Ik zou graag willen weten wat voor voortstuwing dit schip heeft,zijn het gewone schroeven of is er iets nieuws op dit gebied.Het geheel bracht bij mij zoveel vragen
  naar boven dat ik dit nu aan u wil vragen om mij hier antwoord op te geven
  Bij voorbaat mijn dank
  L.I.van Wuijckhuijse

 • 19 januari 2014 om 13:44
  Permalink

  Hallo,
  Dank voor uw reactie. Omdat het schip met de voorkant naar de Erasmusbrug stond moest het wel achteruit. Het schip kan pas draaien bij de Maashaven en/of Waalhaven. Wat betreft de voortstuwing van het schip. Ze maken gebruik van nieuwe (zogenaamde) azipods. Zie voor meer informatie de volgende link (in het Engels): http://www.cruiseandferry.net/article/News/001093/ABB%20secures%20record%20orders
  Groet,Miriam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.