Cruisereiziger
Merk

Video: Nieuwe Britse look voor P&O Cruises

P&O Cruises heeft donderdagavond tijdens de Globe Travel Awards 2014 haar nieuwe look gepresenteerd. Op alle cruiseschepen in haar vloot zal op de boeg (voorheen wit) een meterslange Britse vlag te zien zijn. Daarnaast zullen de schoorstenen blauw (ipv geel) worden met daarop de bekende rijzende zon.

Beide kenmerken verwijzen naar respectievelijk de Britse roots als het Oosterse gedeelte van de naam op het wapenschild van het bedrijf (‘Peninsular & Oriental’). De nieuwe look zal voor de eerste keer te zien zijn bij de Aurora, die in september van dit jaar in droogdok gaat. Op de Brittania, het nieuwe cruiseschip dat in 2015 in de vaart komt, zal de langste Britse vlag ter wereld, 94 meter, op de boeg getoond worden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!