Video: Nieuwe Britse look voor P&O Cruises

P&O Cruises heeft donderdagavond tijdens de Globe Travel Awards 2014 haar nieuwe look gepresenteerd. Op alle cruiseschepen in haar vloot zal op de boeg (voorheen wit) een meterslange Britse vlag te zien zijn. Daarnaast zullen de schoorstenen blauw (ipv geel) worden met daarop de bekende rijzende zon. Beide kenmerken verwijzen naar respectievelijk de Britse roots als het Oosterse gedeelte van de naam op het wapenschild van het bedrijf (‘Peninsular & Oriental’). De nieuwe look zal voor de eerste keer te zien zijn bij de Aurora, die in september van dit jaar in droogdok gaat. Op de Brittania, het nieuwe cruiseschip dat in 2015 in de vaart komt, zal de langste Britse vlag ter wereld, 94 meter, op de boeg getoond worden.

De presentatie van de nieuwe look van P&O Cruises:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.