AIDA Cruises lanceert app voor Smart TV

AIDA Smart TV app

AIDA Cruises heeft vrijdag als eerste cruiserederij in Duitsland een app gelanceerd voor Smart TV. De toepassing voor televisies die toegang hebben tot internet is sinds vrijdag beschikbaar in de Samsung App Store. De app is gratis te downloaden. AIDA Cruises verwacht dat na de snelle verspreiding van smartphones Smart TV de volgende digitale trend wordt. ‘Door de app bieden wij de groeiende groep van Smart TV gebruikers de mogelijkheid om kennis te maken met het cruisen met AIDA en hen te inspireren voor hun volgende vakantie’, aldus Carsten Fetzer, directeur e-commerce van de Duitse cruisemaatschappij. De app van AIDA biedt naast veel informatie over het varen met de maatschappij ook een uitgebreide bibliotheek met veel video’s van haar schepen en bestemmingen. Daarnaast zijn er ook diverse televisieprogramma’s beschikbaar speciaal gericht op AIDA.

Meer informatie kan je vinden op www.aida.de/smarttv.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​