Cruisereiziger
Eten en drinken

Norwegian Cruise Line introduceert specaliteiten diner pakket

Norwegian Cruise Line heeft een nieuw dinerpakket geïntroduceerd waardoor je elke avond in een van de specialiteitenrestaurants kunt dineren. Het pakket met de naam “Norwegian’s Ultimate Dining Package” wordt op elk schip verkrijgbaar. Met het pakket dineer je onder andere in Le Bistro (Frans), in het Italiaanse restaurant, in Moderno Churrascaria en in de Aziatische restaurants zoals de Japanse Teppanyaki, Chinese of Pan-Aziatische specialiteiten. De prijs van het pakket is afhankelijk van de lengte van de cruise. 

Uitgezonderd zijn Ocean Blue, de dinershows en de a la carte gelegenheden Raw Bar, Shanghai Noodle Bar en de Sushi Bar.
“We zijn blij dat we onze gasten het Ultimate Dining Package kunnen aanbieden zodat ze de mogelijkheid krijgen om te genieten van onze fantastische specialiteitenrestaurants”, zegt Kevin Sheehan, Norwegian Cruise Line’s directeur.  “Het Ultimate Dining Package past prima in het Freestyle Cruisen doordat gasten elke avond van hun cruise in een specialiteitenrestaurant kunnen dineren voor een aantrekkelijke prijs”.

De prijzen van het pakket zijn als volgt:

  • 3-7 daagse cruise: 59 dollar
  • 8 dagen: 119 dollar
  • 9-11 dagen: 149 dollar
  • 11-16 dagen: 199 dollar
  • 17-26 dagen: 259 dollar
  • 27-36 dagen: 299 dollar
  • 37-46 dagen: 349 dollar 

Gasten kunnen het pakket online reserveren bij My NCL, het reisbureau of het pakket boeken op de eerste of tweede cruisedag.

Zin in een cruise bij NCL? Kijk eens bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger