Cruisereiziger
Social MediaWereldcruise

Volg wereldreis MS Amsterdam via blog kapitein

Op zaterdag 4 januari 2012 begon de MS Amsterdam vanuit Ft. Lauderdale, Florida aan de 55e wereldreis voor Holland America Line. De totale cruise duurt in totaal 113 dagen, waarbij 38 havens worden aangedaan. Een groot gedeelte van de passagiers zal de gehele tocht meemaken, anderen doen gedeeltes bijvoorbeeld van Florida tot Sydney of van Sydney naar Hong Kong.

 

De kapitein van de MS Amsterdam voor deze ‘Grand World Voyage’ is Jonathan Mercer. Hij zal de de leiding hebben tijdens de hele cruise. Op zijn persoonlijke blog (en via de Holland America Blog) houdt de Brit, die al sinds 1995 in dienst in van de Amerikaanse cruisemaatschappij, zijn belevenissen bij tijdens deze bijzondere reis.

Bekijk Holland America Line cruises bij:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger