Volg wereldreis MS Amsterdam via blog kapitein

MS Amsterdam - foto @Holland America Line

Op zaterdag 4 januari van dit jaar begon de MS Amsterdam vanuit Ft. Lauderdale, Florida aan de 55e wereldreis voor Holland America Line. De totale cruise duurt in totaal 113 dagen, waarbij 38 havens worden aangedaan. Een groot gedeelte van de passagiers zal de gehele tocht meemaken, anderen doen gedeeltes bijvoorbeeld van Florida tot Sydney of van Sydney naar Hong Kong. De kapitein van de MS Amsterdam voor deze ‘Grand World Voyage’ is Jonathan Mercer. Hij zal de de leiding hebben tijdens de hele cruise. Op zijn persoonlijke blog (en via de Holland America Blog) houdt de Brit, die al sinds 1995 in dienst in van de Amerikaanse cruisemaatschappij, zijn belevenissen bij tijdens deze bijzondere reis.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​