Cruisereiziger
Bestemmingen

Grootste cruiseschip ter wereld Allure of the Seas komt naar Europa

Allure of the SeasRoyal Caribbean International heeft vandaag bekend gemaakt dat het schip Allure of the Seas, voor het eerst sinds zij vanuit Turku (Finland) in de vaart is genomen, terugkeert naar Europa voor de zomer van 2015. Zij zal vanaf haar nieuwe thuishaven Barcelona, Spanje een volledig zomerseizoen in de Middellandse Zee gaan varen. Al meer dan 2 miljoen vakantiegangers hebben de afgelopen 5 jaar genoten van de ultieme Caribbean cruise vakantie aan boord van de (zuster) schepen Oasis of the Seas en Allure of the Seas, de grootste en meest innovatieve cruiseschepen ter wereld.

Royal Caribbean haar Crown & Anchor Society-leden hebben het exclusieve privilege om 12 februari 2014 Allure of the Seas al te boeken, een week eerder dan de verkoop officieel start.

Vanaf 24 mei 2015 zal Allure of the Seas iedere zondag een 7-nachten cruise varen vanuit Barcelona, Spanje met stops in Palma de Mallorca, Spanje – Marseille, Frankrijk – La Spezia (Florence/Pisa), Italië – Civitavecchia (Rome), Italië en Napels/Capri, Italië. Gasten kunnen er ook voor kiezen om in de haven van Civitavecchia (Rome), Italië aan boord te gaan.

Aan boord van Allure of the Seas kunnen gasten genieten van de meest innovatieve en uitgebreide activiteiten in één de 7 verschillende neighbourhoods met ieder hun eigen kenmerken. Neem bijvoorbeeld de 25 meter lange Zip Line, de handgemaakte carrousel, de Rising Tide Bar, officiële Broadway musicals, het Aquatheater of Central Park met maar liefst 12.000 echte bomen en planten.

Allure of the Seas biedt mogelijkheden die alleen aan boord van Royal Caribbean schepen gevonden kunnen worden. Waar anders is een FlowRider Surf Simulator, buitenboord hangende bubbelbaden, een schaatsbaan, het H2O Zone kinderwaterpark en natuurlijk de Royal Promenade, een boulevard over bijna de gehele lengte van het schip en geflankeerd door restaurants, barretjes en boutiques.

Gasten kunnen ook genieten van de DreamWorks Experience, een exclusief entertainmentprogramma in samenwerking met DreamWorks Animation SKG. De DreamWorks Experience is voor het eerst geïntroduceerd aan boord van Allure of the Seas in november 2010, waarbij geliefd karakter Prinses Fiona direct is uitgeroepen tot beschermvrouwe/godmother van het schip. Gasten kunnen meelopen in de parades of deelnemen aan thema activiteiten gebaseerd op de karakters van DreamWorks zoals Po van Kung Fu Panda, Shrek, Prinses Fiona en Puss in Boots van Shrek en natuurlijke Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en de pinguins van de hitfilm Madagascar. Allure of the Seas is ingericht met een volwaardige 3D-bioscoop die de nieuwste DreamWorks films afspeelt, ook is er in iedere hut op de TV een filmkanaal (RCTV) waar DreamWorks haar meest popuaire films afspeelt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger