Costa Diadema: route en data inaugurele cruises

Costa Diadema (foto: Costa Cruises)

Costa Cruises heeft vandaag de inaugurele cruise bekendgemaakt voor de Costa Diadema. Het gloednieuwe schip zal vanaf 1 november vanuit Trieste de eerste cruise maken naar Genua waar ze op 7 november 2014 wordt verwacht voor de doop. De Costa Diadema wordt op 30 oktober officieel overhandigd van de Fincantieri werf in Marghera (Venetië) aan de cruise maatschappij. Dat is eerder dan verwacht vanwege de snellere oplevering.

Na de overhandiging vaart het schip vanuit Venetië naar Trieste, waar het schip een dag extra blijft, en bezoekt daarna Dubrovnik, Corfu, Malta, Napels en eindigt in Genua.

Vanaf 8 november tot aan het einde van het winterseizoen zijn er verschillende cruises in de Middellandse Zee waarbij onder andere Barcelona, Marseille, Napels of Civitavecchia, Palma de Mallorca, La Spezia en Savona bezocht worden (prijs vanaf 399 euro vanuit Barcelona).

De Costa Diadema (132.ooo brutoton, 1862 hutten) biedt vele nieuwe restaurants zoals de Beierse Bierkeller of het ijscafe “Gelateria Amarillo”. In de spa dat zich over 3 dekken uitstrekt is het gegarandeerd genieten van een wellness cruise. Nieuw is ook een promenade “Bord de Mer”van 500 meter waar gasten kunnen flaneren met de zee naast zich. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)