Cruisereiziger
Prijsvraag

Winnaar T-shirt Norwegian Getaway

Afgelopen vrijdag vond in haar thuishaven Miami de doop plaats van de Norwegian Getaway. Daarmee kwam een einde aan 4 weken festiviteiten rondom de lancering van het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line. Rotterdam had op 11 januari de primeur. Als afsluiting van het spektakel geeft Cruisereiziger een t-shirt (maat L) weg van de Norwegian Getaway. Dit t-shirt is exclusief te koop op het schip zelf en is dus uniek. Onder alle deelnemers die lid zijn/werden van de nieuwsbrief en een mail stuurden is een gelukkige prijswinnaar getrokken.

Winnaar

Het t-shirt is gewonnen door Stephan Scheerhagen! Van harte gefeliciteerd met de prijs.

We willen iedereen bedanken voor deelname aan de prijsvraag. Heb je niet gewonnen, niet getreurd. We geven binnenkort een tweede t-shirt weg! Houd hiervoor de website en nieuwsbrief in de gaten!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!