Cruisereiziger
Ontspanning

Trouwgeloften hernieuwen op Valentijnsdag bij Costa Cruises

Kapel Costa Magica

Cruiserederij Costa Cruises laat Valentijnsdag dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan. Koppels krijgen de kans om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen. Koppels die op Valentijnsdag meevaren op een cruise van Costa kunnen deelnemen aan een zogeheten honeymooners receptie. Samen met andere koppels kunnen hier de trouwgeloftes worden hernieuwd tijdens een bijzondere ceremonie.  Koppels die de voorkeur geven aan een religieuze plechtigheid kunnen hun trouwgeloften opnieuw uitspreken in de kapel van het schip. De kapelaan begeleidt de plechtigheid. Passagiers die geïnteresseerd zijn kunnen zich aan boord inschrijven.  Aan het romantische initiatief zijn geen kosten verbonden en vindt op ieder schip uit de vloot plaats behalve op de schepen uit de neoCollectie (Costa neoRomantica en Costa neoRiviera).

Voor wie niet aan boord is van een Costa cruiseschip op Valentijnsdag is er de optie om een cruise cadeau te doen aan een geliefde. Een mooie ‘instapcruise’ is er al vanaf € 311,- p.p. inclusief fooien en alle maaltijden. Dit is een 5-daagse cruise met vertrek op 10 april vanuit Savona en doet achtereenvolgens Ajaccio (Corsica), Barcelona en Marseille aan om op 14 april weer terug te keren in Savona. Deze cruise wordt uitgevoerd met een van de nieuwere schepen van de vloot, de Costa Favolosa, met aan boord faciliteiten zoals een 4d cinema, een golf- en grand prix race simulator, 5 restaurants, 4 zwembaden en een ‘Samsara Spa’, een zich over twee dekken uitstrekkend wellness paradijs met zeezicht. Savona is goed te bereiken met diverse vliegmaatschappijen via Nice of Milaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger