Cruisereiziger
BouwContract

Nieuwe order Star Cruises bij Meyer Werft

Superstar Virgo @ Star Cruises

Star Cruises, een van de grootste cruiseaanbieders in Azie, heeft bekendgemaakt dat het een tweede order voor de bouw van een nieuw cruiseschip heeft geplaatst bij het Duitse Meyer Werft. Als beide schepen zijn opgeleverd eind 2017 beschikt de rederij over 8 schepen in haar vloot. De opdracht is nog wel onder voorbehoud van financiering. Het gaat om twee zusterschepen van elk 150.000 brutoton en 330 meter lang. Ze bieden plaats aan 3.300 passagiers in 1.680 hutten. Het laatste cruiseschip is naar verwachting in de herst van 2017 gereed. De gehele inrichting aan boord zal gericht zijn op de Aziatische markt. Eerder werden ook al de Superstar Leo en de Superstar Virgo uit de vloot van Star Cruises in 1998/1999 in Papenburg gebouwd. De totale portefeuille van de Meyer Werft komt door de nieuwe opdracht op 7 cruiseschepen tot het najaar van 2017.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger