Record aantal boekingen bij MSC Cruises

MSC divina
MSC Divina

MSC Cruises heeft in de afgelopen 30 dagen een record aantal boekingen bereikt. Dat heeft de Italiaanse cruisemaatschappij maandag bekendgemaakt. In totaal besloten 208.262 reizigers de afgelopen weken om een cruise te boeken bij de rederij. Populair bij de toekomstige cruisereizigers waren met name de zomercruises van het nieuwste cruiseschip MSC Divina in de Caribbean en de cruises van MSC Lirica in de Middellandse Zee en Noord-Europa.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.