Cruisereiziger
Verkoop/koop

Costa Voyager mogelijk naar China

Costa Voyager
Foto: wikipedia Piergiuliano Chesi

Het Chinese ferrybedrijf Bohai Ferry heeft bekendgemaakt dat ze plannen hebben om cruiseschip Costa Voyager aan te kopen. Voor het bedrag van 43,68 miljoen dollar willen zij het schip in gaan zetten op de internationale cruisemarkt. Dat zou hun eerste cruisechip worden naast de drie ferry schepen die ze varen op het noordelijke gedeelte van de Gele Zee, de Bohai Zee, tussen de steden Yantai en Dalian. Deze ferry’s nemen elk 50 treinwagons, 50 vrachtwagens, 25 auto’s en 400 passagiers mee. Voor de aankoop van Costa Voyager zullen ze een lening van 40 miljoen dollar moeten afsluiten.

Lees meer in Costa Voyager verlaat vloot Costa Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger