Costa Voyager mogelijk naar China

Costa Voyager
Foto: wikipedia Piergiuliano Chesi

Het Chinese ferrybedrijf Bohai Ferry heeft bekendgemaakt dat ze plannen hebben om cruiseschip Costa Voyager aan te kopen. Voor het bedrag van 43,68 miljoen dollar willen zij het schip in gaan zetten op de internationale cruisemarkt. Dat zou hun eerste cruisechip worden naast de drie ferry schepen die ze varen op het noordelijke gedeelte van de Gele Zee, de Bohai Zee, tussen de steden Yantai en Dalian. Deze ferry’s nemen elk 50 treinwagons, 50 vrachtwagens, 25 auto’s en 400 passagiers mee. Voor de aankoop van Costa Voyager zullen ze een lening van 40 miljoen dollar moeten afsluiten.

Lees meer in Costa Voyager verlaat vloot Costa Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​