Video: Historische foto voor 10e verjaardag Queen Mary 2

Ter ere van de 10e verjaardag van oceanliner Queen Mary 2 werd een historische foto gemaakt op het voordek in Sydney. Deze video laat zien hoeveel werk het kostte om de foto te maken! Vrijwel alle functies zijn vertegenwoordigd, van de dierverzorgers van de hondenkennel tot en met de mannen van de wasserij.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)