Celebrity Cruises bezoekt festivals en evenementen

Celebrity Silhouette
Celebrity Silhouette

Celebrity Cruises heeft de routes voor het seizoen 2015-2016 bekend gemaakt. De Celebrity cruiseschepen bezoeken in 72 landen 261 bestemmingen waarvan 10 nieuwe havens. De nieuwe bestemmingen zijn in Alaska (Haines), Europa (Frederica-Denemarken, Wladiwostok – Rusland, Dun Laoghaire – Ierland) en Azië (Beppu, Kanazawa in Japan). De cruisemaatschappij blijft in 29 landen een nacht liggen zodat genoten kan worden van de sfeer in die steden. Ibiza en Mykonos worden bijvoorbeeld bezocht door Celebrity Equinox zodat passagiers kunnen genieten van het nachtleven op deze eilanden. Bijzonder zijn de steden waar de schepen een nacht blijven voor een evenement of een festival. 

De Celebrity Constellation meert aan in Venetië voor het beroemde Festa del Redentore op de derde zondag van juli. Het evenement herinnert aan de pestepidemie van 1577 en wordt gevierd met groot vuurwerk en versierde gondels. De Celebrity Silhouette bezoekt het golftoernooi British Open in Edinburgh en de Celebrity Equinox gaat naar het beroemde filmfestival in Cannes. Tot slot gaat Celebrity Millennium naar het Chinese nieuwjaar in Hongkong.

Vanaf 25 februari 2014 zijn de eerste cruises boekbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.