Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Celebrity Cruises bezoekt festivals en evenementen

Celebrity Silhouette
Celebrity Silhouette

Celebrity Cruises heeft de routes voor het seizoen 2015-2016 bekend gemaakt. De Celebrity cruiseschepen bezoeken in 72 landen 261 bestemmingen waarvan 10 nieuwe havens. De nieuwe bestemmingen zijn in Alaska (Haines), Europa (Frederica-Denemarken, Wladiwostok – Rusland, Dun Laoghaire – Ierland) en Azië (Beppu, Kanazawa in Japan). De cruisemaatschappij blijft in 29 landen een nacht liggen zodat genoten kan worden van de sfeer in die steden. Ibiza en Mykonos worden bijvoorbeeld bezocht door Celebrity Equinox zodat passagiers kunnen genieten van het nachtleven op deze eilanden. Bijzonder zijn de steden waar de schepen een nacht blijven voor een evenement of een festival. 

De Celebrity Constellation meert aan in Venetië voor het beroemde Festa del Redentore op de derde zondag van juli. Het evenement herinnert aan de pestepidemie van 1577 en wordt gevierd met groot vuurwerk en versierde gondels. De Celebrity Silhouette bezoekt het golftoernooi British Open in Edinburgh en de Celebrity Equinox gaat naar het beroemde filmfestival in Cannes. Tot slot gaat Celebrity Millennium naar het Chinese nieuwjaar in Hongkong.

Vanaf 25 februari 2014 zijn de eerste cruises boekbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)