Cruisereiziger lanceert nieuwe website: Cruiserecensies.nl

Na enkele maanden keihard werken zijn we vandaag officieel live gegaan met een nieuwe website Cruiserecensies.nl (naast Cruisereiziger.nl). Met deze website willen we een plek creëren op internet voor het eenvoudig delen van cruise-ervaringen tussen (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast vindt je van alle maatschappijen en schepen praktische informatie, video’s en foto’s. Kortom, alle informatie die je nodig hebt om je volgende cruise te bepalen!

Om een vliegende start te maken met Cruiserecensies.nl willen we de website zo veel mogelijk ‘vullen’ met recensies/ervaringen. We zouden het zeer waarderen als jij ook jouw cruise-ervaringen zou willen delen met anderen op Cruiserecensies.nl.

Samen met enkele andere cruiseliefhebbers hebben we de aftrap gedaan door recensies te plaatsen van de cruiseschepen waar wij mee hebben gevaren. We zijn zeer benieuwd naar je ervaringen van zowel ‘jouw’ cruiseschepen als ook de nieuwe website. De komende periode willen we gebruiken om de website verder uit te breiden zowel qua inhoud als functionaliteit, dus dan is alle feedback (via info@cruiserecensies.nl) welkom!

Indien je andere cruiseliefhebbers (familie, vrienden, collega’s enz.) kent die wellicht ook hun ervaringen met cruiseschepen zouden willen delen op Cruiserecensies.nl schroom dan niet om ze te wijzen op de website. Als dank verloten we onder iedereen die de komende weken een recensie plaatst een exclusief T-shirt van het gloednieuwe cruiseschip Norwegian Getaway, die alleen op het schip verkrijgbaar is.

Indien je vragen/input hebt over de website of over het plaatsen van recensies dan horen we dat graag via info@cruiserecensies.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.