Cruisereiziger
BouwKielleggingNieuwe cruiseschepen

Kiel gelegd van Mein Schiff 4 in Turku

Mein Schiff 3 / Mein Schiff 4
Impressie van zwembad

Vandaag is in de Finse werf van STX, in Turku, de kiel gelegd van het Duitse nieuwbouw cruiseschip Mein Schiff 4 voor TUI Cruises. Het eerste blok voor het schip werd traditioneel voorzien van een geluksmunt. Bij de ceremonie was de toekomstige kapitein van de Mein Schiff 3, Kjell Holm, aanwezig alsook de directeur van TUI Cruises, Richard Vogel.

Eerst zal in mei 2014 het nieuwe zusterschip Mein Schiff 3 worden opgeleverd bij dezelfde werf in Turku. Mein Schiff 4 wordt verwacht in het voorjaar van 2015. In het eerste seizoen zal het schip in Noord-Europa en naar de Canarische Eilanden gaan varen. Cruises kunnen vanaf maart 2014 geboekt worden. De inaugurele cruise is pas vanaf september 2014 boekbaar.

Lees ook: Doop Mein Schiff 3 op 12 juni in HamburgNieuwe cruiseschepen in 2014.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger