Princess Cruises introduceert all-inclusive pakket

Royal Princess
Royal Princess @ Princess Cruises

Vanaf 2015 heeft Princess Cruises een aantal veranderingen bekendgemaakt. Allereerst zal aan boord van een aantal Princess schepen een all-inclusive pakket aangeschaft kunnen worden als onderdeel van een aanbieding. Princess brengt in 2015 zes schepen naar Europa omdat Princess veel groei ziet in het aantal Europese cruises.
Vanuit Southampton gaat het nieuwe schip Royal Princess (2013, 3000 passagiers) dat gedoopt werd door Kate Middleton, varen. De cruisemaatschappij gaat een harde concurrentieslag aan met P&O’s gloednieuwe Britannia (verwacht in maart 2015) en Royal Caribbean’s gloednieuwe Anthem of the Seas (april 2015). De zes schepen maken de volgende cruises in 2015:

  • Royal Princess maakt vanuit Southampton een aantal cruises rondom Groot-Brittannië en naar de Oostzee.
  • Caribbean Princess (3000 passagiers) vaart tussen april en september vanuit Southampton naar Noord-Europa en de Middellandse Zee.
  • Regal Princess (3600 pass.)vaart in Noord-Europa op de Oostzee.
  • Emerald Princess (3000 pass.) en Island Princess (2000 pass.) varen beide in de Middellandse Zee. Island Princess doet daarbij regelmatig Venetië aan omdat zij qua formaat voldoet aan de eisen van de stad.
  • Ocean Princess (700 pass.) maakt vanuit Dover cruises naar Noord-Europa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.