Cruisereiziger
Bestemmingen

Princess Cruises introduceert all-inclusive pakket

Royal Princess
Royal Princess @ Princess Cruises

Vanaf 2015 heeft Princess Cruises een aantal veranderingen bekendgemaakt. Allereerst zal aan boord van een aantal Princess schepen een all-inclusive pakket aangeschaft kunnen worden als onderdeel van een aanbieding. Princess brengt in 2015 zes schepen naar Europa omdat Princess veel groei ziet in het aantal Europese cruises.
Vanuit Southampton gaat het nieuwe schip Royal Princess (2013, 3000 passagiers) dat gedoopt werd door Kate Middleton, varen. De cruisemaatschappij gaat een harde concurrentieslag aan met P&O’s gloednieuwe Britannia (verwacht in maart 2015) en Royal Caribbean’s gloednieuwe Anthem of the Seas (april 2015). De zes schepen maken de volgende cruises in 2015:

  • Royal Princess maakt vanuit Southampton een aantal cruises rondom Groot-Brittannië en naar de Oostzee.
  • Caribbean Princess (3000 passagiers) vaart tussen april en september vanuit Southampton naar Noord-Europa en de Middellandse Zee.
  • Regal Princess (3600 pass.)vaart in Noord-Europa op de Oostzee.
  • Emerald Princess (3000 pass.) en Island Princess (2000 pass.) varen beide in de Middellandse Zee. Island Princess doet daarbij regelmatig Venetië aan omdat zij qua formaat voldoet aan de eisen van de stad.
  • Ocean Princess (700 pass.) maakt vanuit Dover cruises naar Noord-Europa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)