Azamara Journey breekt cruise af in Japan

Azamara Journey
Azamara Journey

Vandaag heeft rederij Azamara bekend gemaakt dat de cruise van luxe schip Azamara Journey voortijdig zal worden afgebroken. Het schip heeft dinsdag in Tokyo schade opgelopen aan een van de twee propellers. Azamara Journey koerst met aangepaste snelheid aan op Kyoto. Zodra het schip in Kyoto komt, vrijdag, mogen gasten twee nachten op het schip blijven tot zondag 2 maart. Daarna worden de passagiers per vliegtuig naar Shanghai gebracht waar het schip de cruise oorspronkelijk zou eindigen op maandag.

De cruise was gestart op 17 februari in Shanghai, met de bestemmingen Xiamen (China, Keelung (Taiwan), Ishigaki (Japan), Naha (Japan), Tokyo (Japan), Kobe (Japan- vervalt) en Shanghai (China – vervalt).

Azamara zorgt voor vluchten naar Shanghai en hotelverblijf zodat gasten hun oorspronkelijke terugreis kunnen aanvaarden. Ze krijgen bovendien geld terug voor de dagen die ze niet meer van de cruise kunnen genieten. Ook ontvangen ze 25% korting op een volgende cruise met Azamara.

Het is waarschijnlijk dat de reparaties consequenties gaan hebben voor de cruise van 3 maart die zou vertrekken uit Shanghai. Azamara laat dit zo snel mogelijk weten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)