Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Cruisecritic kent prijzen toe aan cruiseschepen

Disney Fantasy at Sea
Disney Fantasy

In het jaar 2013 hebben onder andere Celebrity Cruises, Disney Cruise Line, Royal Caribbean, Seabourn en Azamara Club Cruises bij de Amerikaanse en Britse Cruisecritic prijzen in de wacht gesleept. Gedurende het jaar kunnen lezers bij elke eigen recensie punten geven voor het schip waarmee ze gevaren zijn. Per soort schip, klein-middelgroot of groot, zijn een aantal winnaars. Per onderdeel zijn ook prijswinnaars toegekend zoals onder andere de beste hutten, dineermogelijkheden en entertainment

De complete lijst is na te lezen op de site van de Amerikaanse en Engelse Cruisecritic. Hieronder de nummers 1 in elke categorie:

Prijs Groot-Brittannië Amerika
Beste grote schip Serenade of the Seas Disney Fantasy
Beste middelgroot schip Celebrity Century Disney Wonder
Beste klein schip Azamara Journey Seabourn Quest

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger