Cruisereiziger
Social Media

Flitsende start van nieuwe website Cruiserecensies.nl

Afgelopen dinsdag heeft Cruisereiziger haar nieuwe website Cruiserecensies.nl gelanceerd. Met deze website willen we een plek creëren op internet voor het eenvoudig delen van cruise-ervaringen tussen (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Ondanks dat de website nog maar enkele dagen live is zijn er inmiddels al meer dan 50 uitgebreide recensies door tientallen cruisereizigers geplaatst. Diverse cruiseschepen van o.a. Holland America Line, Royal Caribbean, MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, AIDA Cruises, Carnival Cruise Lines, Disney Cruise Line en zelfs Louis Cruises en Hurtigruten zijn reeds beoordeeld. Via deze weg willen we een ieder bedanken voor de eerste enthousiaste reacties en de flitsende start!

Wil jij ook jouw cruise-ervaringen delen, de bovengenoemde recensies lezen of meer praktische informatie, video’s en foto’s zien van 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen ga dan naar www.cruiserecensies.nl en/of wijs familie, vrienden of collega’s op de website.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger