Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Branson onderzoekt plannen voor Virgin Cruises

Richard Branson, de flamboyante Britse zakenman, zou serieuze plannen hebben om zijn intrede te gaan doen in de cruisesector. Dat meldt de Engelse televisiezender Skynews vrijdag op haar website. Branson heeft het Amerikaanse adviesbureau Allen & Co gevraagd om de (financiële) mogelijkheden te onderzoeken om een nieuwe cruisemaatschappij te beginnen onder de verwachte naam ‘Virgin Cruises’. Volgens de bronnen van Skynews bevindt het project zich nog in een beginstadium, maar zouden er wel al oriënterende gesprekken hebben plaatsgevonden met financierders. Virgin Cruises, dat haar beoogde thuisbasis in de Verenigde Staten krijgt, zou onderdeel gaan uitmaken van de Virgin Group, een groep van verschillende ondernemingen waaronder o.a. de vliegtuigmaatschappij Virgin Atlantic, de treinmaatschappij Virgin Trains en de toekomstige hotelketen Virgin Hotels.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!