Bezoek Cruisereiziger op het Cruise-event 21-23 maart in Rotterdam

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 vindt de tweede editie van het Cruise-event plaats, dit keer in de Cruise Terminal Rotterdam. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle mogelijkheden. Ook Cruisereiziger is als mediapartner aanwezig op de beursvloer om met jou kennis te maken of laat je informeren over de nieuwe website Cruiserecensies.nl. Je vindt ons op stand 040!

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar ook op kleinere schepen en zeiljachten. Of je nu een zee cruisereis wil maken, een riviercruise of een wereldcruise, je vindt alle informatie op het event.
Voor een compleet overzicht met alle deelnemers, ga je naar de plattegrond van het Cruise-event.

Wanneer je je voorregistreert krijg je 25% korting. Je betaalt dan €7,50 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Registratie is HIER mogelijk.

Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)