Cruisereiziger
Renovatie

Carnival Legend terug in Tampa vanuit droogdok

 

Carnival Legend waterworksCarnival Legend van Carnival Cruise Lines is terug van een bezoek aan het droogdok voor de allerlaatste 2.0 Fun vernieuwingen. In het tweeweekse verblijf zijn de zwembaden en fitness apparatuur gerenoveerd en verbeterd en liggen er nieuwe tapijten en muurbekleding. Het waterpark is vernieuwd onder de naam WaterWorks met een Twister glijbaan en speelwatertoestellen in het water. Aan de restaurants werd Bonsai Sushi toegevoegd, een sushi restaurant dat ook sashimi serveert in een Aziatisch decor. Net als een aantal andere schepen van Carnival is de RedFrog Pub gebouwd. De gezellige Caribische pub biedt allerlei soorten bier, rum en het eigen Carnival biermerk ThirstyFrog Red. 

Het entertainment biedt voortaan de Hasbro The Game Show en in het theater worden voortaan nieuwe optredens en shows weggegeven met bijzondere speciale effecten.

Carnival Legend vaart vanuit Tampa wekelijks zevendaagse cruises tot en met 17 augustus 2014. Daarna gaat het schip onderweg naar Sydney waar vanuit het schip 8 tot 12 daagse cruises naar onder andere Fiji gaat varen. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)