Carnival Legend terug in Tampa vanuit droogdok

 

Carnival Legend waterworksCarnival Legend van Carnival Cruise Lines is terug van een bezoek aan het droogdok voor de allerlaatste 2.0 Fun vernieuwingen. In het tweeweekse verblijf zijn de zwembaden en fitness apparatuur gerenoveerd en verbeterd en liggen er nieuwe tapijten en muurbekleding. Het waterpark is vernieuwd onder de naam WaterWorks met een Twister glijbaan en speelwatertoestellen in het water. Aan de restaurants werd Bonsai Sushi toegevoegd, een sushi restaurant dat ook sashimi serveert in een Aziatisch decor. Net als een aantal andere schepen van Carnival is de RedFrog Pub gebouwd. De gezellige Caribische pub biedt allerlei soorten bier, rum en het eigen Carnival biermerk ThirstyFrog Red. 

Het entertainment biedt voortaan de Hasbro The Game Show en in het theater worden voortaan nieuwe optredens en shows weggegeven met bijzondere speciale effecten.

Carnival Legend vaart vanuit Tampa wekelijks zevendaagse cruises tot en met 17 augustus 2014. Daarna gaat het schip onderweg naar Sydney waar vanuit het schip 8 tot 12 daagse cruises naar onder andere Fiji gaat varen. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.