Cruisereiziger
Hygiene

Mazelen onder personeel op Costa Pacifica

Ruim 50 personeelsleden hebben volgens Cruisecritic op de Costa Pacifica last van de mazelen. Alle zieke personeelsleden zijn van boord gehaald om te worden behandeld. Passagiers hebben geen last van de epidemie. Volgens Costa Cruises zijn alle passagiers geïnformeerd door de kapitein over het virus. Voor de zekerheid heeft de cruisemaatschappij extra doktoren en verpleegkundigen aan boord gebracht tijdens de havenstop bij La Spezia. Alle zieke personeelsleden zijn door andere personeelsleden vervangen zodat de service op het schip kon doorgaan zoals gebruikelijk.  

In Nederland worden kinderen ingeënt tegen het mazelenvirus.

 

Met dank aan lezer Bas voor het bericht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger