Azamara Journey op weg voor reparatie naar Busan

Zoals eerder bericht heeft rederij Azamara de cruise van luxe schip Azamara Journey voortijdig moeten afbreken vanwege schade aan een van de twee propellers. Gasten zijn aan boord gebleven tot en met zondag 2 maart. Nieuwe cruisereizigers konden helaas niet aan boord voor de cruise die van 3 maart tot en met 17 maart zou duren. De reizigers worden opgevangen door Azamara.

Het schip vaart momenteel richting Busan, Korea. Er is al personeel aan boord dat de propeller kan repareren. Na de reparatie vaart het schip richting Hong Kong waar het de oorspronkelijke route weer oppakt vanaf Hong Kong. Daar start op 17 maart 2014 de nieuwe cruise naar onder andere Manilla (Filippijnen), Sandakan (Sabah), Palapo, Komodo eiland, Bali en Semarang op Indonesië.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)