Azamara Journey op weg voor reparatie naar Busan

Zoals eerder bericht heeft rederij Azamara de cruise van luxe schip Azamara Journey voortijdig moeten afbreken vanwege schade aan een van de twee propellers. Gasten zijn aan boord gebleven tot en met zondag 2 maart. Nieuwe cruisereizigers konden helaas niet aan boord voor de cruise die van 3 maart tot en met 17 maart zou duren. De reizigers worden opgevangen door Azamara.

Het schip vaart momenteel richting Busan, Korea. Er is al personeel aan boord dat de propeller kan repareren. Na de reparatie vaart het schip richting Hong Kong waar het de oorspronkelijke route weer oppakt vanaf Hong Kong. Daar start op 17 maart 2014 de nieuwe cruise naar onder andere Manilla (Filippijnen), Sandakan (Sabah), Palapo, Komodo eiland, Bali en Semarang op Indonesië.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.