Cruisereiziger
Eten en drinken

Lekkernijen Carlo’s Bake Shop op alle schepen Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line maakte vandaag bekend dat de lekkernijen van populaire Carlo’s Bake Shop op elk Norwegian schip gaan komen. Momenteel zijn de winkeltjes alleen op Norwegian Breakaway en op Norwegian Getaway te vinden. In Amerika is de eigenaar Carlo bekend vanwege de tv-series Cake Boss en Next Great Baker.

“De Carlo’s Bake Shop lekkernijen op Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway zijn een enorm succes bij onze gasten,” zegt  Kevin Sheehan, directeur van Norwegian Cruise Line.

In de komende weken genieten gasten op elk Norwegian Cruise Line schip van de lekkernijen van Carlo’s Bake Shop, zoals de beroemde cannoli’s, tiramisu, taarten, cupcakes en Italiaanse koekjes.
Norwagian Epic zal als eerste schip vanaf 9 maart producten van Carlo’s Bake Shop aanbieden. Norwegian Dawn volgt op 16 maart, Norwegian Jewel op 23 maart, Norwgian Star op 30 maart, Norwegian Gem op 8 april. De overige schepen volgen daarna. De producten van Carlo’s Bake Shop zullen bovendien te koop zijn in de Java en Atrium Cafe’s.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger