Cruisereiziger
Bestemmingen

AIDA vaart voor het eerst naar Cambodja

AIDAprima

Aida Cruises vereenvoudigt het boeken van een hut vanaf 21 maart 2014 als de nieuwe gids voor 2015/2016 uitkomt. Aida biedt per hutsoort (binnen-, buiten-, balkonhut) voortaan twee categorieën. Voor het winterseizoen van 2016 varen AIDAluna en AIDAdiva naar het Caribisch gebied. AIDAsol en AIDAblu gaan varen rondom de Canarische Eilanden terwijl AIDAstella naar de Orient gaat.  Speciale routes in zuidoost-Azië zijn er voor AIDAbella die voor het eerst Sihanoukville in Cambodja gaat bezoeken. 

Amsterdam wordt in 2015 bezocht door AIDAvita en AIDAmar. IJmuiden wordt in 2015 regelmatig aangedaan door AIDAluna, AIDAsol en AIDAvita. Rotterdam door de AIDAprima.

Op 21 maart 2014 zijn de reizen uit de nieuwe AIDA Catalogus 2015/2016 boekbaar. Enkele populaire routes zijn vanwege de grote vraag al in op 28 februari 2014 geopend voor het boeken. De bijzondere inaugurele cruise van AIDAprima zal vanaf 21 maart in deeltrajecten boekbaar zijn. De AIDAprima vertrekt op haar ‘Maiden Voyage’ op 22 maart 2015 vanuit Yokohama. Tijdens de 86-daagse reis worden 22 landen en 39 havens aangedaan. Hoogtepunten van de cruise zijn o.a. stops in Osaka, Taiwan, Ho Chi Minh Stad, Sri Lanka, Dubai, Cairo, Athene, Barcelona en Londen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)