Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Uitgebreide renovatie voor Diamond Princess in droogdok Singapore

Diamond Princess @ Princess Cruises

De Diamond Princess is woensdag het droogdok ingegaan voor een uitgebreide renovatie voordat het haar tweede cruiseseizoen in Japan ingaat. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op de Sembawang scheepswerf in Singapore en duren tot 2 april 2014. Tijdens de gehele operatie, die 30 miljoen dollar gaat kosten, krijgt het cruiseschip van Princess Cruises een uitgebreide nieuwe Japanse Spa, een nieuw sushi restaurant, verbeterde winkelgebieden, een moderner buffetrestaurant Horizon Court, meer hutten en nieuwe inrichting met Aziatische invloeden. Tevens wordt de buitenkant van het schip onder handen genomen waaronder het verven van de romp.

Na de droogdokperiode zal de Diamond Princess vanaf 17 april 2014 cruises gaan maken vanuit haar Japanse thuisbasis Tokyo. De 9-daagse cruises doen o.a. Taiwan, Zuid-Korea en Rusland aan. Tijdens zal het tijdens de vakantieperiode in Japan een speciale 10-daagse cruise varen die verschillende festivals bezoekt inclusief een stop in Nagasaki, waar op de Mitsubishi Heavy Industries werf het cruiseschip is gebouwd. Dit is ter ere van de 10-jarig bestaan van de Diamond Princess.

De renovatiewerkzaamheden zijn te volgen via een fotoreportage op de website van Princess Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger