Celebrity Cruises maakt 2015 Europa cruises bekend

Celebrity Cruises heeft officieel de routes bekendgemaakt die haar cruiseschepen in 2015 in Europa zullen varen. Volgend jaar zijn er vijf schepen (1 minder dan in 2014) van de Amerikaanse rederij in Europa actief.  Zij gaan varen naar 94 bestemmingen in maar liefst 28 landen. Het betreft een uitgebreider aanbod met o.a. diverse nieuwe havens. Daarnaast biedt het haar gasten 65 langere verblijven, waardoor ze iedere bestemming nog beter en langer kunnen ontdekken. Veel van deze ‘overnights’ zijn georganiseerd gedurende grote evenementen. De 2015 Europa-afvaarten van Celebrity Cruises zijn vanaf vandaag (dinsdag 18 maart 2014) te boeken.

Nieuwe routes voor 2015 omvatten:

Celebrity Silhouette: 

De in juli 2011 in de vaart genomen Celebrity Silhouette krijgt in de zomer van 2015 Amsterdam als thuishaven. Celebrity Silhouette biedt accommodatie aan ruim 2800 passagiers. Dit is een aanzienlijke capaciteitsvergroting ten opzichte van Celebrity Constellation (2038 passagiers) die in 2014 cruises vanuit onze hoofdstad aanbiedt. Celebrity Silhouette is het vierde schip in de Solstice Class van Celebrity Cruises. Het is de 1e keer dat een Solstice Class schip een heel seizoen vanuit Amsterdam vertrekt.

Noord Europa wordt de nieuwe bestemming voor Celebrity Silhouette in 2015. Gasten kunnen genieten van meer en langere verblijven in tophavens in Europa:

*Scandinavië en Rusland: 12-nachten roundtrip vanuit AMSTERDAM tot Stockholm met maar liefst 3 overnights, te weten Kopenhagen, Denemarken; St. Petersburg, Rusland en Stockholm, Zweden.

*Britse eilanden: roundtrip vanuit AMSTERDAM naar Fredericia, Denemarken; Cork, Dublin en Waterford, Ierland; Belfast, Noord Ierland; Holyhead, Wales; Dover en Liverpool, Engeland en Le Havre (Parijs), Frankrijk en meer; plus langere verblijven in Dublin Bay (Dun Laoghaire), Ierland; en Edinburgh, Schotland zodat gasten het British Open Golf Tournament kunnen bezoeken, als ze willen.

Celebrity Constellation

Het Millennium Class schip biedt 7, 12 en 14-nachten afvaarten aan. Venetië, Italië zal de nieuwe thuishaven zijn voor dit schip, samen met Istanbul, Turkije en Civitavecchia (Rome), Italië.

Celebrity Equinox: populair in 2014 zijn Celebrity’s 7-nachten afvaarten en in 2015 wordt het aanbod Middellandse Zee afvaarten nog groter. Deze afvaarten kunnen gecombineerd worden tot een zogenaamde Grand Tour van maar liefst 28 nachten. Celebrity Equinox vaart vanuit Pireaus (Athene) en ook Barcelona, Istanbul en Civitavecchia (Rome).

Celebrity Eclipse

Varend vanuit Southampton doet het schip verschillende series van 11 tot 14-nachten afvaarten om de beste strandbestemmingen aan te doen, maar het schip heeft ook verschillende 13 tot 15-nachten routes in Noord Europa op het programma staan.

Celebrity Reflection

Het schip gaat series van 10 en 11-nachten Middellandse Zee afvaarten doen vanuit Civitavecchia (Rome) naar de Griekse eilanden en Turkije en 11-nachten afvaarten met overnights in Istanbul. Vanaf april 2015 introduceert Celebrity Cruises haar nieuwe Suite Class. Het nieuwe programma omvat onder meer een suites-only restaurant, VIP lounge en gratis premium drankjes.Celebrity Cruises zijn vanaf vandaag (dinsdag 18 maart 2014) te boeken.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!