Oceania Cruises gaat niet meer door met cabana’s

Oceania Cruises heeft besloten om afscheid te nemen van de cabana’s voor volwassenen die gehuurd konden worden op de Regatta, Nautica en Insignia. Tijdens de aanstaande renovatie van de cruiseschepen uit de R-klasse worden de cabana’s vervangen door een sportveld met o.a. mini-golf, een putting green en shuffleboard. Ze behoren tot de nieuwe voorzieningen die reeds geïntroduceerd zijn op de nieuwe schepen in de vloot van Oceania Cruises.

De volledige transformatie, waarmee 50 miljoen dollar gemoeid is, zal volgend kwartaal 2014 aanvangen en wordt begin juni afgerond. De Insignia en Nautica zullen in Marseille in het droogdok gaan en de Regatta staat gepland voor Vancouver.

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!